Hátsó videókonzol hangjának átküldése a rádióba
(RT6 fejegység esetén)

Ha valaki az autó (rádió) hangszóróin szeretné a film hangját hallgatni (mert mondjuk nincs fejhallgatója), az két lehetőség közül választhat:

1. - (jobb megoldás) összeköti a lejetszó hangkimenetelét a váltó alatti AUX (3.5mm-es Jack) aljzatával és a rádiót AUX-ra állítja,

vagy

2. - (rosszabb, szükség megoldás) a lenti módszerrel a hátsó középkonzol (videó) bluetooth kimenetét összepárosítja a központi (rádió) bluetooth-ával és akkor bluetooth stream-elheti a hangot (mint ahogy a telefonról lehet zenét beküldeni)!

(2.) Párosítás menete:
Járó motor mellett bekapcsoljuk a hátsó konzol ON/OFF kapcsolóját.
Majd ismét az ON/OFF gombot addig nyomjuk míg valamelyik fejhallgató (kék) ikon nem kezd el villogni.
Ekkor felengedjük a gombot, majd néhány másodperc múlva ismét megnyomjuk és addig nyomva is tartjuk míg az első (központi) monitoron nem ugrik fel a párosítási kódot bekérő ablak!
Előremászunk és beírunk 4db 0-át ("0000").
Párosíttatjuk, majd hátul leellenőrizzük, hogy a kék fülhallgató ikon most már folyamatosan világít e?!
A rendszer egyszerre csak 1db zenei streamot enged meg, így ha a mobiltelefon is volt igy megosztva, ezt a funkcióját lekapcsolja (a kihangosítás és a névjegyzék megmarad természetesen). Ha egyszerre akar a kettő menni, kézzel kell kiválasztanunk, hogy melyiket akarjuk bejátszatni (a Phone/bluetooth eszközök listája menüben).
Ezzel kész is a párosítás.
Sajnos a hang a képhez képes a plusz digitális feldolgozás miatt jelentősen késik. Erősen rontja a filmek élvezhetőségét. Csak szükségmegoldásnak javaslom!

Bluetooth alapértelmezett név azonosítók:

- BT_CAR_SYSTEM : RT6 fejegység bluetooth kapcsolata (átnevezhető).
- RSE Control Panel : fejhalgatók bluetooth kimenete a középkonzolon (3x), kód "0000"

d "0000"